Ekspreslån? Tjek 117banker.dk for godkendte låneudbydere

Ekspreslån? Tjek 117banker for godkendte låneudbydere

Et ekspreslån – eller hurtiglån – er en form for forbrugslån, som er kendetegnet derved, at behandlingstiden for lånet ikke er så lang, samtidig med, at beløbet ikke er særlig højt og løbetiden forholdsvis kort. I modsætning til et større forbrugslån, som for eksempel til bolig, bil eller båd, er der ved ekspreslån ikke krav om, at der kan stilles sikkerhed for lånet – et ekspreslån kan, groft sagt, optages på dit glatte ansigt. Næsten. Visse låneudbydere stiller stadig krav om, at du ikke på tidspunktet for bevillingen af lånet står opført i RKI eller Debitorregisteret, og at du er over en vis alder – visse låneudbydere tilbyder endog kun ekspreslån til folk, som kan dokumentere, at de har en stabil indtægt fra et fast arbejde. Og hvis du samtidig kan stille med en medansøger, kan du hos enkelte låneudbydere opnå at få en lavere rente på dit ekspreslån.

 

Et ekspreslån kan bevilliges ud fra en ansøgning, som er afsendt via internettet på digitale platforme så som smartphones, tablets eller computere. Dette gør det ekstremt hurtigt og nemt for dig som låntager at ansøge om et lån, i forhold til de normale procedurer, hvor du skal stille i banken med lønsedler, årsopgørelse og andre dokumenter og der ud over sætte tid af til et personligt møde med din bankrådgiver.

 

Hos 117banker.com kan du nemt og hurtigt finde det ekspreslån, som passer præcis til dig. I den særdeles overskuelige oversigt over godkendte låneudbydere kan du få et godt overblik over låneudbydernes betingelser, deres renter og øvrige omkostninger ved ekspreslån. Og på låneudbydernes hjemmesider finder du som regel smarte låneberegnere, så du kan skræddersy dit lån med hensyn til hovedstol, løbetid, og afdragenes størrelse. Samtlige udbydere af ekspreslån hos 117banker.com er godkendt af Finanstilsynet – det er din tryghed for et sikker ekspreslån uden ubehagelige overraskelser undervejs.