En god all-round motorolie til privatpersonen

Castrol 5w-30 EDGE serien er en serie af motorolier til privatpersoner, som ønsker en god motorolie til deres bil. Castrol 5w-30 EDGE serien er ikke til farvestof og har derfor ikke samme farve som Castrol EDGE PRO/SLX serien, men i bund og grund er de ens.
Den nye udgave af Castrol 5w-30 EDGE serien er den, der hedder Castril 5w-30 EDGE Ti serien. Den nye serie indeholder titanium. Titanium sørger for ekstra god beskyttelse af bilens motor. Den nye serie har naturligvis også samme godkendelser som de to forrige serier. 
En anden serie af Castrol 5w-30 er den, der hedder Castrol 5w-30 Magnatec/GTX serien. Castrol 5w-30 Magnatec/GTX serien er en speciel olie, som indeholder intelligente molekyler. Disse intelligente molekyler er med til at beskytte motoren mod slid lige fra det øjeblik, hvor motoren startes. Derved sikrer de intelligente molekyler, at motoren kan yde sit maksimale helt fra start.

Hos landberg.dk forhandles alle serierne indenfor Castrol 5w-30 motorolie. Det er derfor muligt for privatpersoner at købe kvalitetsolie til deres personbiler hos landberg.dk, hvor der forhandles til konkurrencedygtige priser. Der køres endda pristjek, så man som kunde kan være sikker på, at priserne hos landberg.dk matcher de laveste netpriser.

Det er grundlæggende relevant at vide lidt om de forkortelser og begreber, som bruges indenfor motorolie. Motorolier betegnes og inddeles efter viskositet, altså flydeevne. Motorolier, som har en god flydeevne i koldt vejr er med til at give en hurtig smøring af motoren ved start af motoren i koldt vejr. Er oliens flydeevne ved høje temperaturer god, giver det beskyttelse af en varm motor, som både er varm grundet drift, men også er presset op på en høj temperatur grundet eksempelvis sommervarme.

Castrol 5w-30 motorolierne er en god all-round motorolie, som fungerer godt både om vinteren og om sommeren. 
W’et står for “winter”, og det tal, der står foran w’et, angiver, hvor flydende motorolien er ved lave temperaturer. At motolien hedder 5w angiver, at den har en god flydeevne i koldt vejr, da jo lavere tallet er, des bedre er oliens flydeevne.
Når det kommer til det andet tal, som angiver flydeevnen ved en temperatur på 100 grader, så er olien mere flydende, jo højere tallet er. Et tal på 30 er en ganske god flydeevne ved høje temperaturer.

Castrol 5w-30 er altså en rigtig god motorolie, som yder god beskyttelse og smørelse ved både koldstart og drift i varme. Denne all-round motorolie kan anskaffes til konkurrencestærke priser hos landberg.dk her: https://landberg.dk/olie-og-kemi/motorolie/5w-30