Få flot hår igen med hjælp fra din frisør

Her i 2021 kan de færreste af os prale af at have brugt for mange penge på frisørbesøg. Det har ganske enkelt ikke været muligt at sætte sig i stolen foran spejlet og lade sig forkæle. Men det bliver det snart igen – så fat mod, og hold øje med tiderne hos din lokale frisør i Århus.

Hvorfor ikke bare selv farve håret?

I disse tider er der i sagens natur mange kvinder som i ren og skær rædsel over den grimme udvoksning i toppen tyr til hjemmefarve eller blegning.

Du kan købe et utal af forskellige produkter til dette formål hos materialisten eller i dit lokale supermarked. Dette er dog ikke ensbetydende med et godt resultat. Det ses desværre ofte at disse produkter har en ganske ødelæggende effekt på håret.

Dit hår kan risikere at blive helt brændt af hvis du bruger kemiske produkter som kan fås i håndkøb. I bedste fald kan håret få en ganske anden kulør end den som er angivet på æsken. Dette sker som oftest fordi håret i forvejen er behandlet med kemi, for eksempel permanent krøl eller udglatning, eller at det i forvejen er farvet eller afbleget.

I værste fald kan du udvikle en allergisk reaktion som følge af anvendelse af kunstig hårfarve. Du risikerer at få en kløende og svidende hovedbund, og måske endda skaldede pletter – og et hår som aldrig mere vil kunne tåle at blive farvet eller bleget, og som kun må vaskes med helt neutral sæbe.

Derfor er det en rigtig god idé at væbne sig med tålmodighed og lade frisøren ordne det slidte og triste garn når den tid kommer. Det vil du ikke fortryde – og så kan du glæde dig over det flotte resultat i stedet for at ærgre dig over yderligere smadret hår.

Du kan booke tid til klip og farve hos Marias Hår i Århus på https://www.mariashaar.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.