Få mere fylde i ansigtet med filler

Som vi bliver ældre, mister huden sin spændstighed og elasticitet. Foruden flere rynker og en hud som kan føles slap og tør i overfladen, betyder tabet af collagen i huden samtidig, at der kommer til at mangle volumen forskellige steder i ansigtet.

Når huden så samtidig begynder at hænge kan man risikere at ansigtets træk udviskes. Kæbe linjen forsvinder, og kindbenene bliver mere usynlige. Og så er det at man måske kommer til at se ældre ud end man er, eller i hvert fald føler sig.

Få et mini ansigtsløft med filler

Hvis du gør og ærgrer dig over at dit før så ungdommeligt udseende kontrafej pludselig er begyndt at hænge har du sikkert overvejet et ansigtsløft. Men det er slet ikke sikkert at det er nødvendigt at gribe til så drastiske metoder.

Hvis du gerne vil af med det trætte og triste udseende kan du i stedet vælge en ansigtsbehandling med filler. Filler kan give dig volumen på udvalgte steder, for eksempel kinder, tindinger, kæbe og hage, og samtidig give huden et boost så den kommer til at fremstå frisk og spændstig på ny. Og så er det både billigere og mindre drastisk at få foretaget en filler behandling.

Hvad er filler?

Filler er et stof som består af vand og hyaluron syre, som findes naturligt i huden og uden problemer optages i kroppen. Når du behandles med filler vil behandlingen altid være midlertidig, med varierende holdbarhed afhængigt af det behandlede område.

Har du fået filler i læberne med henblik på at skabe mere fyldige læber skal du regne med at skulle have en genopfyldning med tre til fem måneders mellemrum. Filler i kindben holder i op til seks måneder hvor filler i tindingen kan holde endnu længere.

Du kan bestille en tid til forundersøgelse med henblik på behandling med filler på Inviocare.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.