Flot og ensartet trægulv med en billig gulvafslibning i København

Flot og ensartet trægulv med en billig gulvafslibning i København

Når trægulvet i dit hjem er blevet så grimt og trist at se på, at du overvejer at skifte det ud, bør du træde et skridt tilbage og overveje, om ikke det ville være bedre tjent med en gulvafslibning. Dit trægulv behøver nemlig ikke nødvendigvis at fejle noget, blot fordi det er blevet grimt og uensartet i overfladen. Er træværket generelt sundt, og har gulvet ikke dybe skrammer eller skævhed efter en vandskade, vil en gulvslibning med stor sandsynlighed kunne få gulvet til at fremstå smukt og strålende på ny.

Kan alle trægulve tåle en gulvafslibning?

Det korte svar er ja – langt de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning. En gulvafslibning er en relativt skånsom procedure, i modsætning til den mere radikale og invasive gulvafhøvling, hvor der kan blive fjernet op imod en halv centimeter af træværkets overflade. Ved en gulvafslibning fjernes højst to millimeter af overfladen, hvilket i de fleste tilfælde er fuldt tilstrækkeligt for at komme de værste skønhedspletter til livs.

Det drejer sig for eksempel om de gullige plamager, som fremkommer under vinduer og foran altan og terrasse døre, og som kaldes for solfalming. Solfalming fremkommer, når solens skarpe UV stråler bleger de udtørrede gulvbrædder til en ucharmerende gullig kulør, og er en af de primære årsager til gulvets slidte udseende. En gulvafslibning fjerner også de grimme slidspor, som er forårsaget af nedtrådt støv og snavs, samt skæmmende pletter og skjolder fra spildte væsker. Samtidig slibes splinter, ridser og skrammer bort, således at gulvets overflade bliver ganske glat og ensartet. Og når gulvet er slebet, er det klart til at modtage en passende efterbehandling, således at det kommer til at stråle som nyt.

Hvis du vil være sikker på det mest optimale og ensartede resultat, kan det anbefales at du allierer dig med en dygtig håndværker. Klik ind på gulvkanonen.dk og få et tilbud på billig gulvafslibning i København.