Giv huset eller lejligheden en højere værdi med en gulvafslibning

Giv huset eller lejligheden en højere værdi med en gulvafslibning

Intakte trægulve, som dækker hele en boligs areal (med undtagelse af vådrum) er et kæmpe aktiv for pågældende bolig. Et originalt trægulv er noget af det smukkeste og lækreste at betræde, og passer samtidig perfekt til boligen, idet det er lagt samtidig med at huset eller lejligheden blev bygget.

Samtidig er trægulve noget nær den mest ideelle form for gulvbelægning i private hjem, idet det tillader, at man går rundt på det i strømpesokker eller på bare fødder uden at det føles koldt, hårdt og upersonligt. Det samme kan næppe siges om de mere moderne gulv typer som for eksempel beton eller cement – og selv om syntetisk lamineret klik parket gør sit bedste for at ligne ægte træværk, vil det aldrig få samme look and feel.

Pas godt på dit originale trægulv

Derfor kan du, såfremt du er i besiddelse af et hus eller en lejlighed udstyret med et originalt, intakt trægulv, regne dig selv blandt de heldige boligejere. Dit trægulv vil nemlig, såfremt det ellers er sundt og velholdt, kunne bidrage positivt til den forventede salgspris på din bolig. Så går du i salgstanker, bør du tage et kig på trægulvet og vurdere, om dets fremtoning er skinnende og ensartet.

De færreste trægulve kan dog sige sig fri for en vis slitage, især hvis de er blevet flittigt brugt i en årrække. Typisk vil et trægulv blive lidt gråligt i overfladen, der hvor det hyppigst betrædes, hvilket skyldes nedtrådt støv. Og pletter fra spildte væsker giver også en vis uønsket patina.

Få gulvet flot igen med en billig gulvafslibning

Du kan dog sagtens få dit gulv til at stå som nyt. Med hjælp fra en dygtig gulvmand, som kan forestå en professionel gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling, vil dit gulv blive smukt og ensartet som var det ganske nylagt. Læs mere på gulvkanonen.dk