Hvad kan jeg vinde ved at hyre en vicevært?

Der er faktisk lutter fordele ved at lade en vicevært tilknytte din ejendom. Du vil hurtigt opdage at det sagtens kan betale sig at investere i hjælp fra en dygtig vicevært fra et professionelt ejendomsservice firma.

En vicevært er nemlig ikke bare en hyggeonkel som går rundt og fejer blade foran gadedøren. Viceværten er beboernes primære kontakt til såvel ejendomsservice firmaet som til diverse håndværkere og øvrige fagfolk.

Med en vicevært tilknyttet din ejendom ved beboerne præcis hvem de skal kontakte i forbindelse med akut opståede nødstilfælde. Dette giver dine beboere tryghed og sikkerhed for at eventuelle problemer bliver løst på professionel og forsvarlig vis. Og ved beboerne præcis hvem de skal kontakte i tilfælde af et sprunget vandrør, en begyndende rotte invasion eller en oversvømmet kloak kan det faktisk vise sig at spare foreningen for mange udgifter i det lange løb.

Din vicevært varetager de daglige opgaver med rengøring og vedligeholdelse

Der ud over er din vicevært en central person når det handler om bygningens fremtoning i det daglige. En gård der flyder med affald, et skraldeskur som er rodet og uhygiejnisk, og opgange som fremstår nussede og snuskede på grund af manglende trappevask er næppe befordrende for tryghed eller trivsel blandt beboerne. Med en dygtig vicevært kan du være sikker på at disse opgaver bliver løst – enten af viceværten selv, eller gennem vedkommendes kontakter inden for ejendomsservice.

Typisk vil en vicevært have god kontakt til firmaer som tilbyder trappevask, vinduespolering og lignende services. Mindre reparationer af bygningen kan din vicevært muligvis selv forestå – og til de større opgaver vil han trække på sit netværk af dygtige håndværkere inden for en hver genre.

Du kan læse mere om viceværtens opgaver, og få et skarpt tilbud på professionel vicevært service via Dahlin Ejendomsservice ApS, på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.