Ingen bolighandel uden boligadvokat

Ingen bolighandel uden boligadvokat

I relation til handel med fast ejendom – helårsboliger (ejerboliger og andelsboliger), grunde til bebyggelse, erhvervsejendomme (kontorbygninger, butikslokaler, lagre osv.), samt fritidsboliger, er der en del regulativer, som skal overholdes, dokumentation, som skal læses igennem, og procedurer, som skal følges. Og uanset om du er i markedet efter bolig, eller ønsker at sælge din ejendom ved selvsalg, kan du få brug for juridisk bistand. Og her er det oplagt at alliere sig med en kompetent og erfaren boligadvokat.

Hvad kan boligadvokaten hjælpe mig med?

Kort fortalt er en boligadvokat en konsulent, som med baggrund i sin juridiske uddannelse i kombination med en specialisering inden for ejendomshandler og lang tids erfaring med rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger og anden fast ejendom. Boligadvokaten kan for eksempel være behjælpelig, når der skal oprettes nyt skøde, eller et eksisterende skøde skal ændres. Er du ude i købers ærinde, kan du få hjælp fra din boligadvokat til gennemlæsning af alle dokumenter, som relaterer sig til din bolighandel. Dette drejer sig som regel om købsaftalen samt de dokumenter, som beskriver særlige forhold omkring ejendommen og en evt. ejer- eller boligforening, for eksempel lokalplaner og servitutter, som kan indeholde oplysninger, som har indflydelse på handelen.

Hvor finder jeg en dygtig boligadvokat online?

Der er mange fordele ved at finde sin boligadvokat på nettet. For det første er det nemt og overskueligt at sammenligne priser på boligadvokat, og for det andet er du ikke begrænset af geografiske forhold – din online boligadvokat kan hjælpe dig med din bolighandel uanset afstand. Dertil kommer, at din boligadvokat sjældent er mere end en email væk – du behøver ikke at rive tid ud af kalenderen for at deltage i lange møder.

For mere information om boligadvokat på nettet, se eboligadvokat.dk– her finder du udelukkende top motiverede boligadvokater med kompetence og erfaring.