Rejser til Argentina

Rejser til Argentina

I Sydamerika findes den skønne republik Argentina, som byder på mange fantastiske rejseoplevelser. Har man først besøgt landet vil man med garanti have lyst til at vende tilbage før eller siden. Hovedstaden Buenos Aires er et mekka af kultur og moderne industri, og der er mange uforglemmelige eventyr i vente i denne fantastiske by, som aldrig sover. 

Geografisk strækker Argentina sig over flere forskellige klimazoner, og som følge heraf er klimaet meget varieret alt efter hvor i landet man befinder sig. De forskellige klimazoner gør også, at der i Argentina er et utroligt rigt og varieret dyre- og planteliv. Der findes både meget frodige jungleområder hvor særlige arter lever, mens der i andre dele af Argentina er meget tørt og savanne lignende forhold, hvor helt andre arter af planter og dyr trives – omend i et mere begrænset omfang. I det frodige nord findes mange arter af aber, pumaer, vaskebjørne og myrerslugere, mens der i det mere tørre landskab blandt andet findes særlige små hjorte. Man kan altså opleve stor naturmæssig mangfoldighed inden for selvsamme lands grænser. Bjerge er heller ikke noget det store land har mangel på, og blandt nogle berømte kan nævnes Aconcagua, som er hele 6.962 meter højt.

Kulturen og befolkningen i Argentina er festlig og imødekommende og man må heller ikke glemme, at det er i disse rammer, at tangoen er opstået til glæde for mange. Og netop tangoen beskriver landet meget godt: det er livsglæde, passion og modsætninger der mødes i et skønt samsurium. 

Hos Jesper Hannibal Rejser kan man rådføre sig med de kompetente rejsespecialister, som med deres viden om landet kan tilbyde hjælp i forhold til både planlægning af rejse til landet, overnatning og seværdigheder. Jesper Hannibal Rejser tilbyder også pakkeløsninger, hvor man får det bedste samlet i en rejse, som er udformet af de dygtige konsulenter.